Nuffnang Ads

Wednesday, January 28, 2015

Menang foundation pulak

I won this!

It's an Estee Lauder Futurist Aqua Brilliance liquid foundation in 2W0 Warm Vanilla.

Tq Estee Lauder Malaysia ๐Ÿ˜™

Wpun warna dia nampak cerah, tapi blend in elok kat kulit aku. Texture dia macam cream moisturiser, senang sapu rata wpun guna jari jek. Lepas tu sapu bedak nipis jek dah cukup.

Sebab kulit aku berminyak, cuma touch up pakai oil blotter & tak fade langsung selepas bbrp jam. Dan satu lagi yang paling penting adalah foundation nih tak oxidised, kesan lebam yang biasa aku jumpa kat sesetengah bb cream.

Memang puas hati. Kalo sblom nih aku pakai Revlon Colorstay Whipped pon dah rasa flawless & owh senangnya pakai pakai jari jek glide atas kulit gitu, yang nih lagi licin & rata dengan efek sebagaimana yang diiklankan, dewy. Gini rupanya perasaan pakai foundation rege RM160 ๐Ÿ˜

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...